Home » Noticies » Noticia actual

04/11/2020

REUNIÓ AMB EL CONSELLER D’EMPRESA I CONEIXEMENT RAMON TREMOSA

Fa uns dies, el president de l’Associació d’Empresaris de Bufalvent, degut a les restriccions,  va representar a totes les associacions d’empresaris de polígons de Manresa, Dolors, Trullols i Pont Nou, en una reunió amb el nou Hble. Sr. Ramon Tremosa i Balcells conseller dEmpresa i Coneixement. En la trobada, organitzada per la Cambra de Comerç de Manresa, també hi van assistir la seva Presidenta Sra. Silvia Gratacós, la Sra. Bàrbara Minoves i Corominas, directora dels Serveis Territorials dEmpresa i Coneixement a la Catalunya Central i els representants de les empreses Roqueta Origen i Denso.

 

El Conseller va voler conèixer de primera mà, com les empreses del territori estan afrontant la pandèmia, davant les noves mesures de restricció i va informar als assistents dels Fons Europeus que han d’arribar a Catalunya.  Aquests fons van lligats a Projectes Empresarials que han de definir la nova estratègia de transformació de l’economia Europea i es poden presentar fins finals d’any.

 

 

Consta que algunes empreses ja estant elaborant projectes, per aconseguir arribar en aquests fons, però el que es va concretar en aquesta trobada és, que caldria cooperar entre organitzacions empresarials del Territori per arribar a un concents  i presentar un projecte conjunt en benefici de la promoció econòmica i permeti que el Bages sigui més competitiu, transformi la seva economia i opti a la captació de talent i d’inversió.

 

La Presidenta de la Cambra Sra. Silvia Gratacós, va entomar el lideratge de la proposta, emplaçant als assistents a una propera taula de treball per definir algun projecte conjunt de territori.


 

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55