Home » Noticies » Noticia actual

08/01/2021

INFORMACIO DE SERVEI SOBRE L’EPISODI DE FRED I NEU A COTES BAIXES PREVIST PER ELS PROPERS DIES

Entre dissabte i diumenge pot nevar a gairebé a totes les cotes i afectarà sobretot l’interior de Catalunya, amb gruixos molt importants al terç sud i interior del quadrant nord-est.

 

El Servei Meteorològic de Catalunya informa de l’arribada d’una pertorbació que, juntament amb la massa d’aire fred que segueix ancorada a bona part de l’Europa Occidental, donarà lloc a un extens episodi de neu a cotes baixes a Catalunya.

 

Sal per al desgel a disposició de les empreses

 

En col·laboració amb l’Ajuntament de Manresa, les Associacions d’empresaris de Polígons de Manresa, han adquirit 30 tonelades de sal per al desgel i la posen a disposició de les empreses associades. Es pot venir a buscar des d’aquesta mateixa tarda, només caldrà que porteu un cubell i pala.

 

La sal de desgel es trobarà a l’aparcament de camions del polígon Bufalvent, al C/ Josep Comas i Solà, 27 en l’àrea marcada en vermell:

  


Protecció Civil ens ha garantit que els polígons de Manresa es troben dins del Pla d’Actuació de Nevades i s’hi actuarà en cas que ho sigui necessari, en primer lloc netejarà l’accés a la sal de desgel del carrer Josep Comas i Solà.

 

En situació de risc imminent o durant la nevada, informeu-vos de les previsions meteorològiques i de l’estat de la xarxa viària:

 

Servei Meteorològic de Catalunya: www.meteo.cat

Servei Català de Trànsit: www.gencat.cat/transit

012 Atenció Ciutadana.

Ràdio o mitjans de comunicació escrita/online.

 

En una situació d’emergència, si necessiteu ajuda, truqueu al 112.

 

Us agraïm per endavant la vostra col·laboració,

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55