Home » Noticies » Noticia actual

14/04/2021

DESBROSSADA NOCTURNA - NOU CONTRACTE DE JARDINERIA PER A BUFALVENT

Us comuniquem que dacord amb els serveis tècnics de l´Ajuntament de Manresa, el servei anual de jardineria de Bufalvent, s’ha contractat en un lot de treball a banda dels de la resta de la ciutat.

 

Aquest lot de serveis, especifica alguns condicionants que estem convençuts aportarà qualitat a les zones verdes de Bufalvent.

 

L´empresa que durà a terme tots els treballs a Bufalvent és lempresa TOT BOSC.

 

Una qüestió molt rellevant en aquest contracte de serveis és que el servei de desbrossada de carrers es durà a terme a les nits.

 

La primera desbrossada començarà diumenge dia 18 d’abril a les 19 hores i així consecutivament cada dia fins que acabin.

 

És molt important que si alguna empresa treballa a la nit es posi en contacte amb nosaltres per programar la tallada.

 

A banda de la desbrossada dels carrers, aquest nou contracte de serveis, preveu una millora de la rotonda enjardinada, la desbrossada de la zona verda, perímetres dempreses de solars sense edificar, el manteniment i millora de les jardineres, etc.

 

Els termes en què s´ha constituït aquest contracte han estat llargament reivindicats per l´entitat, per un ferm convenciment que aquest sistema de desbrossada serà molt més efectiu i eficaç i aportarà molta satisfacció als socis.

 

 

 

Per qualsevol qüestió recordem a les empreses que estem a la vostra disposició al 93 877 41 56 de 09h a 13h i de 15h a 18h de dilluns a divendres, o per correu electrònic a bufalvent@bufalvent.cat

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55