Home » Noticies » Noticia actual

10/11/2021

CONSTRUCCIÓ D´UNA PASSERA A BUFALVENT QUE GARANTIRÀ LA SEGURETAT EN L’ACCÉS A PEU I EN BICICLETA AL POLÍGON

Aquest migdia el Sr. Xavier Flores Garcia, director general d´Infraestructures de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Marc Aloy i Guàrdia alcalde de Manresa, el regidors Sr. David Aaron López, la Sra. Núria Masgrau i el Sr. Antoni Massegú, acompanyats de l´Associació de veïns de Cal Gravat i el president de l´Associació d´Empresaris de Bufalvent Sr. Bernat Ladrón de Guevara, han presentat el projecte de la PASSERA DE BUFALVENT.

 

Una infraestructura llargament reivindicada per l´Associació dEmpresaris de Bufalvent, que garantirà l´accés al polígon a peu i en bicicleta amb tota seguretat al polígon i que ens ha de permetre impulsar accions conjuntes per reduir la mobilitat en cotxe al polígon.

 

La passera, que serà paral·lela al pont existent, tindrà 3,5 metres damplada i 50 metres de recorregut, es preveu una inversió total duns 500.000 euros.

  

Les obres s´iniciaran a l´estiu de l´any 2022 i tindran una durada de vuit mesos.

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55