Home » Noticies » Noticia actual

11/11/2021

MILLORA DE LA ROTONDA C/ MIQUEL SERVET AMB LA CTRA. PONT DE VILOMARA

Gràcies a l’acord entre l´Ajuntament de Manresa i l´Associació d’Empresaris per el manteniment de la jardineria de Bufalvent, demà dia 11, començaran els treballs per millorar l’enjardinat de la rotonda del C/ Miquel Servet amb la ctra. Pont de Vilomara.

 

La millora consta de la plantació en una superfície de 150m2 d´una barreja despècies de flor de diferents mides, més baixes que les actuals per tal de millorar la visibilitat, al centre un nou encoixinat de restes d´esporga triturades i al cercle exterior un triturat de ceràmica que envoltarà la rotonda i ajudarà a contenir les terres. També es refarà tota la instal·lació de reg amb canonada amb degoteig nova.

 

La plantació de les espècies triades es realitza ara a la tardor aprofitant que la planta ja ha passat la floració i està preparada per passar l´hivern, tindrà temps per arrelar i adaptar-se, de manera que quan arribi la primavera, serà el seu moment de màxima esplendor.

 

El resultat serà una rotonda més vistosa i atractiva, amb la plantació d´espècies més robustes que també en facilitarà el futur manteniment.

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55