Home » Noticies » Noticia actual

22/11/2021

ACCIONS PER A LA MILLORA DE LA MOBILITAT DEL POLÍGON BUFALVENT

Rotonda a la cruïlla del C/ Miquel Servet amb C/ Josep Comas i Solà

 

Fa uns dies un vàrem informar que abans de l’estiu del 2022, començaran les obres de la passera per accedir amb seguretat a Bufalvent a peu i en bicicleta o patinet elèctric, esperem que aquesta infraestructura millori la mobilitat del polígon, disminuint el número de vehicles que cada dia accedeixen a Bufalvent.

 

D’altra banda, durant aquesta setmana, l’Ajuntament de Manresa, dibuixarà amb pintura una rotonda a la cruïlla del C/ Miquel Servet amb el C/ Josep Comas i Solà.

 

Aquesta és la primera actuació d’un conjunt de millores que s’aniran executant en els propers mesos i de les quals anirem informant.

 

Propostes de millora de la mobilitat

 

Tal com informàvem uns mesos endarrere, l’Associació va traslladar a l’Ajuntament, propostes per a la millora de la mobilitat en 3 àmbits: seguretat, vianants i aparcament.

 

SEGURETAT

    Millorar el nus de comunicació del polígon amb la Ctra. Pont de Vilomara pel carrer Narcís Montoriol. Pintar i estructurar una rotonda per ordenar la mobilitat en aquest punt. Estructurar 4 rotondes en les cruïlles dels carrers Doctor Ferran, Esteve Terrades, Josep Comas i Solà, Ramon Farguell.

 

VIANANTS

    Arranjar el pont de ferro, únic accés a peu en l’actualitat. Construir la passera.

 

APARCAMENT

    Continuar amb les dobles direccions. Indicar en els accessos i dins el polígon la zona d’aparcament de camions, com a zona de descans i serveis “segurs”. Ampliar les zones d’aparcament al perímetre del polígon i prohibir l’aparcament damunt les voreres. Senyalitzar les zones d’aparcament existents, per a cotxes i furgonetes i prohibir l’aparcament de camions. Eliminació d’alguns parterres per guanyar espais per aparcar. Eliminació de la illeta de separació de la Ctra. Pont de Vilomara.

 

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55