Home » Noticies » Noticia actual

24/05/2022

L´ASSOCIACIÓ D´EMPRESARIS DE BUFALVENT CELEBRA 30 (+2) ANYS COM A REFERENT DE L´ASSOCIACIONISME EMPRESARIAL

L’acte commemoratiu als 30 anys, que va tenir lloc ahir dilluns, va comptar amb l’assistència de la Hble. Sra. Laura Vilagrà Pons, consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya i l´Il·lm. Sr. Marc Aloy i Guàrdia, alcalde de Manresa entre altres personalitats.

 

Els empresaris de Bufalvent estem de celebració i hem volgut commemorar els trenta anys d´història en un concorregut acte que ha comptat amb l´assistència de la consellera Vilagrà, l´alcalde de Manresa, regidors/es, autoritats i empresaris/es.

 

L´entitat, presidida actualment per en Bernat Ladrón de Guevara, s´ha caracteritzat des de la seva fundació el 1990 per ser una entitat especialment activa, en l´impuls de projectes estratègics com la seguretat privada, la fibra òptica, la Llar d´Infants Bressolvent, l´oficina de Sinergies Bufalvent o la unió de les Associacions d´empresaris de Manresa (Bufalvent, Trullols, Dolors i Pont Nou), entre d´altres.

 

L´acte va iniciar amb una breu reunió, on es va compartir impressions amb la consellera i la signatura del llibre d´Honor. Seguidament, la comitiva acompanyada dels empresaris/es, va traslladar-se a la zona verda per visitar la plantació de 30 roures.

 

Són 30 roures que volen simbolitzar la fortalesa del nostre projecte empresarial comú durant aquests trenta anys, i que han estat apadrinats per 30 empreses del polígon 

Bernat Ladrón de Guevara

 

A continuació es va destapar un element escultòric en forma de 30 que incorpora les diferents fites assolides. L’acte va concloure amb els parlaments i un petit refrigeri a la Llar d´Infants Bressolvent.

 

Els diferents projectes que l´Associació té avui entre mans, són claus per l´esdevenir de la indústria i les empreses del nostre territori. Projectes que s´emmarquen en la sostenibilitat i les sinergies, com ho són el projecte de comunitats energètiques, el pla de millora de la mobilitat al polígon, el foment de la indústria circular o la nova llei d´APEUs.

 

Tots aquests projectes, els passats i els que han de venir, no serien possible sense la inestimable col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l´Ajuntament de Manresa. Aquesta col·laboració reforça la idea que una bona gestió publicoprivada és possible i desitjable.

 

L´Associació, en aquest sentit, sempre ha actuat i continuarà fent-ho amb la màxima serietat i transparència, amb una gestió solvent, treballant amb un esperit constructiu i de col·laboració.

 

Moltes gràcies per acompanyar-nos!

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55