Home » Noticies » Noticia actual

13/05/2005

Entrada en funcionament del transport public a Bufalvent

Tal i com us varem informar per fax, a partir del dia 17 de Maig entra en funcionament el servei de transport públic a Bufalvent connectat amb Manresa i el Pont de Vilomara.

Us adjuntem un tríptic informatiu que ha preparat l’empresa Costa Calsina, que és la que gestiona el servei.

Les parades del polígon estant degudament senyalitzades en els carrers Miquel Servet i Edison, s’ha calculat que els desplaçaments a peu de les empreses fins a les parades estant entre 5 i 7 minuts de temps.

Els tiquets es podran adquirir en el propi autobús, tant els de 1 viatge com la targeta de 15 viatges.

El programa inicial s’ha confeccionat per començar el servei, properament es mantindran contactes i reunions per fer valoracions i és per aquest motiu que demanem a les empreses que ens facin arribar els seus suggeriments i aportacions per tal de que el servei sigui el més eficaç possible i resolgui les necessitats de les persones que treballen o volen treballar a Bufalvent.

Preguem que aquesta informació que us lliurem la trameteu i en doneu coneixement a tot el personal de la vostra empresa.

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55