Home » Noticies » Noticia actual

17/05/2005

En els últims 7 dies hi ha hagut 5 robatoris en diferents empreses del polígon, 3 d’ells en una mateixa nit. El material sostret són, diners, ordinadors, eines, càmeres fotogràfiques, material petit. La intrusió es dur a terme pels patis posteriors de les naus, forçant portes i finestres, el que no vol dir que ho facin per un altre punt.
Conscients de la problemàtica que això suposa per les empreses i en col•laboració amb els mossos d’esquadra, s’han acordat algunes mesures preventives que a continuació els hi designem.

 

  • Comprovin els seus sistemes d’alarmes. ( facin disparar les alarmes i certifiquin que funcionen)
  • No deixin diners a les caixes de Seguretat de les empreses.
  • Tinguin còpies de seguretat actualitzades del sistema informàtic a casa.
  • Comprovin els tancaments de portes i finestres de tota la nau.
  • No deixin material als patis de les naus que serveixin per apilar-los i enfilar-se, com palès de fusta o escales, ni tampoc eines que les puguin utilitzar per forçar els accessos.
  • Si tenen llums als patis posteriors, deixin-los encesos.
  • Preguin totes les mesures que creguin oportunes, per prevenir el robatori.

El cap de Seguretat ciutadana dels mossos d’esquadra es ha assegurat que reforçarà les rodes pel polígon, l’empresa de Seguretat Provinen, extremarà la vigilància.

A l’Associació, demà al migdia està prevista una reunió de Seguretat on hi assistiran el mossos d’esquadra, l’empresa de Seguretat i els responsables de Seguretat de la Junta Directiva de l’Associació. En el cas que sorgeixi algun acord o recomanació per les empreses us ho comunicarem immediatament.

Esperem que tinguin en compte aquestes recomanacions i que siguin útils per aturar aquesta onada de robatoris. Per qualsevol aclariment, es poden posar en contacte amb nosaltres al 93.877.41.56

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55